Sjuksköterska digitalt och fysiskt till Kry/Helsa region Östergötland

 • Locations
  • Remote
  • Norrköping, SE
 • Date Posted
 • Jan. 7, 2022
 • Function
 • Life Sciences R&D
 • Sector
 • Healthcare

Sjuksköterska med flexibelt arbete både digitalt och fysiskt till Kry/Helsa i region Östergötland

Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och ett gott bemötande vill Helsa ge patienterna framtidens primärvård. I rollen som sjuksköterska hos oss får du möjligheten att arbeta både fysiskt på någon av våra vårdcentraler i region Östergötland och med digitala patientmöten. Du erbjuds en flexibel tjänst där du exempelvis kan arbeta 50% digitalt och 50% fysiskt. Du kan arbeta fysiskt på en av Norrköpings näst största vårdcentral med ansvar för drygt 18 000 patienter eller en mindre vårdcentral med drygt 10 000 patienter. Förutom ditt primära uppdrag får du möjlighet till kompetensutveckling samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården!

Arbetsbeskrivning

I rollen som sjuksköterska fysiskt på en av våra vårdcentraler ges du möjlighet att utvecklas då det i arbetet förutom akuta patientflöden även ingår triagering, mottagningsarbete och handläggning av patienter som befinner sig i ett digitalt såväl som fysiskt vårdlandskap. Vårdcentralerna leds av erfarna och engagerade kollegor som alltid finns tillgängliga för stöd i form av riktlinjer, behandlingsmaterial, vidareutbildning och kontinuerlig handledning. Du kommer att tillhöra ett kompetensstarkt team där ni i alla yrkesprofessioner arbetar tillsammans i en positiv och inspirerande arbetsmiljö med tydligt patientfokus.

Utöver detta får du även möjlighet att arbeta med digitala patientmöten i form av videokonsultation där du har stor möjlighet att styra över ditt eget schema när du ska arbeta digitalt hemifrån. Det finns alltid en bakjour och teknisk support tillgänglig och trots att du arbetar på distans kan du utbyta erfarenheter med dina kollegor på Kry genom vårt digitala kommunikationsverktyg.

Utöver ovanstående innebär tjänsten även följande:

 • Stor flexibilitet – du arbetar varifrån du själv vill eftersom arbetet sker via vår digitala plattform.
 • Delaktighet – återkommande träffar och evenemang där du får lära känna dina sjuksköterskekollegor.
 • Möjlighet att vara med och bidra - till en markant ökad tillgänglighet till behandling.
 • Du får vara en del av en utvecklingsorienterad organisation med korta beslutsvägar.
 • En arbetsgivare som prioriterar din arbetsmiljö och kompetensutveckling.
 • Tjänstepension, föräldrapenningtillägg, förmånliga försäkringar och generöst friskvårdsbidrag.
 • Konkurrenskraftig lön, bra arbetsmiljö och mycket trevliga kollegor!

Kvalifikationer och egenskaper

 • Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
 • Du har minst 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
 • Goda språkkunskaper i svenska. Det är viktigt då du behöver kunna kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.

Som person är du trygg i din arbetsroll, du arbetar evidensbaserat samt värnar om att sätta patienten först. Du har en hög servicekänsla, är nyfiken, kommunikativ och professionell i ditt bemötande. Utöver detta, har du god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter. Vidare är du flexibel och trivs i en roll där du uppmuntras ta initiativ. Slutligen säkerställer och prioriterar du alltid att ge en hög medicinsk kvalitet i ditt arbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: 100% eller enligt överenskommelse

Anställning: Tillsvidareanställning (inledande provanställning)

Arbetstider: Vardagar kl 8-17

Placeringsort: Norrköping och på distans

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om Helsa och Kry

Helsa har tillsammans med kry blivit en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få – och ge – vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Helsa lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Kontakt

Vill du vara med och utveckla svensk primärvård och tror att den här tjänsten passar dig - tveka då inte att söka. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta elin.lamby@kry.se (medicinsk rekryterare på Kry).